+ Menu

Continue Reading

Wat een mooi verhaal! Pablo uit Argentinië en Catarina uit Portugal, leren elkaar kennen tijdens hun studie in Londen. Hun bruiloft vond plaats in het prachtige Lissabon. De locatie Forte da Cruz is een oud kasteel aan zee! Prachtig! Tot in de details is overal aan gedacht door de wedding planner Lisbon weddingplanner Claudia. De […]

Continue Reading

Na eerst de bruiloft vast gelegd hebben van dit prachtige stel. ( kom ze je bekend voor?) Was het een tijdje geleden terug tijd voor de zwangerschaps reportage in het park van Meerhoven. Het moest een romantische maar toch stoer tintje gaan hebben…. gelukt toch?

Continue Reading

Als het zomer is dan shoot ik echt het allerliefste buiten. Als het dan even kan met een laag zonnetje en een mooie omgeving. Al een paar jaar mag ik dit mooie gezin vast leggen. Wat een pret met deze vrolijke meid.

Continue Reading

Waar ik ook echt zo blij van kan worden zijn foto’s maken zoals deze reportage voor het mooie italiaanse merk Bamboom Baby. Sfeer product fotografie, allemaal mooie producten die lieve kleine modellen en zoals bij deze sfeer reportage alleen gewerkt met natuurlijk licht. 

Continue Reading

Wat is het een wonder zo’n kleintje in je buik. Zo bijzonder later terug te kunnen kijken op deze bijzonder periode in je leven. Deze foto sessie is gemaakt in mijn daglicht fotostudio in Eindhoven. Zacht, puur en tijdloos. Geniet mee van deze prachtige reportage.

Continue Reading

Deze prachtige kleine meid Teddy mocht deze zomer op de foto in de philips Fruittuin in Eindhoven. Een geweldig mooie locatie om een fotoshoot te doen. Deze lieverd met haar prachtige ogen & wimpers wilde ook nog even met haar mama op de foto. 

Continue Reading

Zo bijzonder die eerste weken nu jullie kleine kindje er is. Zo’n prachtige en bijzondere tijd om vast te leggen. De kersverse en trotse papa en mama, jullie kleintje in het mooi opgemaakte bedje, de mooie babykamer….. Dit is een foto reportage waar iedereen op terug wil en zal blijven kijken.      

Continue Reading

Je pas geboren kindje, samen intens gelukkig. Iets mooiers dan dit kan je samen niet delen. Daarom wilde de prachtige Gianne van GG weddings & events haar prachtige gezinnetje laten fotograferen is mijn daglicht studio in Eindhoven.   

Continue Reading

Tussen de olijfbomen in de mooie tuinen van de exclusieve trouwlocatie Villa Palagina in Toscane.  Dromerig en romantisch moest deze shoot gaan worden. Geniet mee met deze italiaanse engagement shoot van Laurens en Melissa gemaakt op een voor hun onvergetelijke dag tijdens hun reis door Italië.  

the journal

inquire

the artist

back to website

- close

follow @jessica_photography_dutch